METSO-yhteydenottolomake metsänomistajalle

Metsänomistaja, oletko kiinnostunut METSO-ohjelmasta? Onko metsäsi luonnontilainen tai onko metsässäsi mahdollisesti arvokkaita luontokohteita?

Jos haluat lisätietoja ohjelmasta, voit ottaa yhteyden ELY-keskuksen tai Metsäkeskuksen METSO-asiantuntijoihin. METSO-asiantuntijoiden yhteystiedot. Voit myös lähettää yhteydenottolomakkeen alueelliseen ELY-keskukseen. Valitse lomakkeen viimeisen kohdan alasvetovalikosta lähin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus). Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, mutta saat lisätietoa omasta metsästäsi ja sen mahdollisesta soveltuvuudesta METSO-ohjelmaan. 

Ympäristötukihakemuksen laadintaa varten metsänomistajan tulee ottaa suoraan yhteyttä  hakemusvalmistelua tekevään metsäalan toimijaan. Hakemuksia valmistelevien toimijoiden yhteystiedot löytyvät maakuntakohtaisesti Metsäkeskuksen verkkosivuilta löytyvästä Ympäristötukihakemuksen laadinnassa avustavat metsäalan toimijat luettelosta. 

* merkityt tiedot ovat pakollisia. Sähköpostiosoite nopeuttaa yhteydenottoa. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit olla suoraan yhteydessä oman alueesi METSO-asiantuntijaan

 

 

METSO-asiantuntijoiden yhteystiedot

ELY-keskukset ja Suomen metsäkeskus

Mikä on sinun ELY-keskuksesi tai metsäkeskuksesi palvelualue?

Kuntaluettelo ELY-keskusten toimialueista (ely-keskus.fi)

Metsäkeskus: Yhteystiedot ja toimipisteet (metsakeskus.fi)