METSO-yhteydenottolomake metsänomistajalle

Metsänomistaja, oletko kiinnostunut METSO-ohjelmasta? Onko metsäsi luonnontilainen tai onko metsässäsi mahdollisesti arvokkaita luontokohteita?

Jos haluat lisätietoja ohjelmasta, täytä yhteydenottolomake ja METSO-yhdyshenkilömme ottaa sinuun yhteyttä. Valitse lomakkeen viimeisen kohdan alasvetovalikosta lähin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) tai Suomen Metsäkeskuksen palvelualue. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, mutta saat lisätietoa omasta metsästäsi ja sen mahdollisesta soveltuvuudesta METSO-ohjelmaan. Voit olla myös suoraan yhteydessä alueesi ELY-keskuksen tai Suomen metsäkeskuksen METSO-asiantuntijaan. Löydät heidän yhteystietonsa sivun vasemmasta laidasta.

Ympäristötukihakemuksen laadintaa varten metsänomistaja voi myös ottaa suoraan yhteyttä hakemusvalmistelua tekevään metsäalan toimijaan tai tehdä palvelupyynnön Metsään.fi  palvelussa. Hakemuksia valmistelevien toimijoiden yhteystiedot löytyvät maakuntakohtaisesti Metsäkeskuksen verkkosivuilta löytyvästä Ympäristötukihakemuksen laadinnassa avustavat metsäalan toimijat luettelosta. 

* merkityt tiedot ovat pakollisia. Sähköpostiosoite nopeuttaa yhteydenottoa. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit olla suoraan yhteydessä oman alueesi METSO-asiantuntijaan

 

 

METSO-asiantuntijoiden yhteystiedot

ELY-keskukset ja Suomen metsäkeskus

Mikä on sinun ELY-keskuksesi tai metsäkeskuksesi palvelualue?

Kuntaluettelo ELY-keskusten toimialueista (ely-keskus.fi)

Metsäkeskus: Yhteystiedot ja toimipisteet (metsakeskus.fi)